18 Ocak 2019 Cuma 14:15

Vali Süleyman Elban Karne Dağıttı

Ağrı Valisi Süleyman Elban karne alan ortaokul öğrencilerin heyecanını paylaşarak karne dağıtımı yaptı.

Ağrı Cumhuriyet Ortaokulunda bir sınıfın karnelerini dağıtan Ağrı Valisi Süleyman Elban öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Gazetecilere konuşan Vali Elban, "Hem de gelecek ile ilgili beklenti ve talepleri çok yüksek. Hem ilin bir valisi olarak hem de ülkenin bir evladı olarak beni çok heyecanlandırdı ve gururlandırdı. Ben özellikle onların bu heyecanının ve iddialarının artarak devam etmesini bekliyorum. Onlar bu heyecanı bu iddiayı sürdürsünler ki bizde onların ihtiyaçlarını ve taleplerini olabildiğince karşılayalım" dedi.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Ağrı Şube Müdürü Selahattin Bilgiç ile birlikte öğrencilerin karnelerini dağıttı.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatili bugün itibari ile başladı.

Son Güncelleme: 18.01.2019 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.