01 Ağustos 2017 Salı 10:37
Ağrı Valisi Süleyman Elban, Köy Muhtarlarını dinledi

Kabulde muhtarlarla uzun süre sohbet eden Vali Elban, muhtarların köyleri ile ilgili sorun ve beklentilerini dinledi. 

Muhtarların vatandaşlar ile devlet arasında önemli bir köprü görevi gördüklerini belirten Vali Elban, "yaşadıkları yerin sorununu en iyi bilen muhtarlarımız ile iletişim halinde olmak önemlidir. O yüzden makamımız her zaman size açıktır. Ayrıca köy ziyaretlerimizde sizleri ve vatandaşlarımızı bizzat ziyaret edeceğiz. Sorun ve beklentilerinizi imkanlar dâhilinde çözeceğiz" diye konuştu. 

 

Köylerin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için el birliğiyle çalışacaklarını kaydeden Vali Elban, "devletimiz her alanda önemli hizmetler ve yatırımlar yapmıştır. İlimizde, köylerimizde bundan faydalanmaktadır.İnşallah bu hizmetleri daha da ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çaba göstereceğiz. Bizim amacımız vatandaşımızın memnuniyetini en iyi noktaya taşımaktır" dedi. 

agri-valisi-suleyman-elban,-koy-muhtarlarini-dinledi.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-koy-muhtarlarini-dinledi-001.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-koy-muhtarlarini-dinledi-002.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-koy-muhtarlarini-dinledi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.