16 Eylül 2017 Cumartesi 14:21
Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ortaokul müdürleriyle toplantı yaptı

Ağrı Valisi Süleyman Elban, toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan ile birlikte kasım ayında düzenlenecek olan TEOG sınavı öncesinde okul müdürlerine öğrencilerin ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde karşılanması gerektiğini hatırlattı.

Vali Elban " TEOG sınavına girecek olan öğrencilerimize ilave ders, ek kaynak ve ilave kurslar açarak onların gelişimini sağlamak ve sınav stresini azaltmak için çalışmalar gerçekleştirmeliyiz. Ağrı'da Öğrencilerimizin zayıf oduğu noktaları tespit edip o yönde çalışmalar ile onların başarı seviyesini elimizden geldiğince yukarılara taşımalıyız.

Öğrencilerimize rehberlik noktasında yol gösterici olmalıyız."dedi.

agri-valisi-suleyman-elban,-ortaokul-mudurleriyle-toplanti-yapti.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-ortaokul-mudurleriyle-toplanti-yapti.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-ortaokul-mudurleriyle-toplanti-yapti-001.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-ortaokul-mudurleriyle-toplanti-yapti-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.