18 Aralık 2021 Cumartesi 21:51
Ağrı Valisi Varol, yapılacak olan üs bölgesi çalışmasını inceledi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Büyük Ağrı Dağı ile Küçük Ağrı Dağı arasında bulunan Karnıyarık Tepesi'nde yapılacak olan üs bölgesi için yol çalışmasını inceledi.

Osman Varol ve il protokol üyeleri; Büyük Ağrı Dağı ile Küçük Ağrı Dağı arasında bulunan 2.250 rakımlı Karnıyarık Tepesi'nde yapılacak olan üs bölgesi için İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yol çalışmasını inceledi. Vali Varol, İl Özel İdaresi ekiplerince zorlu arazi koşullarına rağmen hız kesmeden süren hummalı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından, Karnıyarık Tepesi'nin zirvesinde yapılacak olan üs bölgesinin alanında inceleme gerçekleştiren Vali Varol, üs bölgesinin projesi ve yürütülen çalışmaları hakkında İl Jandarma Komutanından bilgi aldı. Yapılacak olan üs bölgesinin alanındaki incelemeleri sırasında, üstün vazife bilinci ile fedakarca görevi başında olan mehmetçikle bir araya gelen Vali Varol, askerlerle bir süre sohbet etti. Vali Varol, "Bugün yine Ağrı Dağı'mızın eteklerinde, sınır hattımızın yakınında çalışmaları denetledik. Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için, bu huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla durmadan, yorulmadan ve gayretle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 18.12.2021 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.