14 Şubat 2021 Pazar 23:17
Ağrı Valisi ve İl Emniyet Müdürü Trafik Denetimlerine Çıktı

Ağrı Valisi ve Emniyet Müdürü Denetimlere Katıldı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Vali Varol denetimleri sonrası, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda istisna kapsamında olan iş yerlerini ziyaret ederek, esnafla bir süre sohbet edip, vatandaşlara rehberlik edici ve bilgilendirici uyarılarda bulundu.

Ağrı'nın en işlek caddelerini gezerek denetimlerini sürdüren Vali Varol, belirlenen kısıtlamaları hassasiyetle uyan vatandaşlara ve sessizliğin hakim olduğu caddelere şahitlik etmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu tablonun Koronavirüs ile mücadele için güç verdiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.