07 Eylül 2021 Salı 17:53
Ağrı Valisi, yerel basınla bir araya geldi

Ağrı Valisi Osman Varol, kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla, Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
İlde görev yürüten ajans temsilcileri, yerel gazete temsilcileri, web site imtiyaz sahipleri ile bir araya gelerek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Varol, basın mensuplarının zor bir görev üstlendiğini, gece gündüz demeden emek verip yoğun bir şekilde çalıştığını kaydetti.

Düzenlenen programda, valilik öncülüğünde kentin potansiyellerinin ortaya konulması konusunda sürdürülen ve eğitim, kültür, tarım, hayvancılık, sağlık, gençlik ve spor alanlarında hayata geçirilen projeler kurum müdürleri tarafından yapılan sunumlarla basın mensuplarına tanıtıldı.

Vali Varol, serhad şehri Ağrı'nın büyük potansiyellere sahip olduğunu ve göreve başladıkları ilk günden beri bu potansiyelleri ortaya koymak için yoğun bir biçimde çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Şehrin görünen yüzü basının, ilin tanıtılması hususunda büyük önem arz ettiğine vurgu yapan Vali Varol, basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, tüm basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Düzenlenen programa Ağrı İl Valisi Dr. Osman Varol, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Ferdi Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Erkan Kösedağ, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı katıldı.

Son Güncelleme: 07.09.2021 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.