01 Mayıs 2022 Pazar 17:17
Ağrı Valisi'nin 1 Mayıs Mesajı

“Bugün, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde çok önemli görev üstlenen işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü.

Bütün ülkelerde birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın barışçı ve demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs, tüm görüşlerin emeğin kutsallığı etrafında birleştiği özel bir gündür. Hangi sektör olursa olsun emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük bir rol oynayan çalışanlarımız, ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibidir.

Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple, son yıllarda emekçilerimizin çalışma hayatı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için yoğun çalışmalar sürdüren Devletimiz, bundan sonra da çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürecektir.

Bu vesileyle; çalışan, üreten bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Son Güncelleme: 01.05.2022 17:21
Anahtar Kelimeler:
Ağrı ValisiAğrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.