22 Haziran 2017 Perşembe 10:52
Ağrı Vatanperver Gençlik Teşkilatı Musa Işın'ın Merkeze alınmasına tepki gösterdi

Vatanperver Gençlik Teşkilatı kurucu üyesi Yakup Bozkuş tarafından okunan basın açıklaması şöyle; ” Değerli kardeşlerim, değerli büyüklerim, vede Vatanperver gençlik teşkilatının güzide üyeleri üzülerek ifade ediyoruz ki bugün sayın valimiz Musa IŞIN’ın merkeze alınmasını öğrenmiş bulunmaktayız.

Geldiği günden bugüne hizmette sınır tanımamış, gittiği her yere devleti, devletin otoritesini, ciddiyetini vede şefkatli elini eksik etmemiştir. Sayın valimiz IŞIN gidişiyle Ağrı halkını yediden yetmişe üzüntüye boğmuştur. Geldiği günden itibaren Ağrı’mızı karış karış gezmiş , fakir fukaranın halini sormuş, garibanın kapısını çalmış, aç kalana ekmek zorda kalana el uzatmayı görev bilmiştir.

Özellikle vatana ihanet eden terör örgütleri ve uyuşturucu satıcıları ile mücadelesini ciddiyet ve kararlılıkla sürdürdüğüne hepimiz ve tüm Ağrı halkı şahittir. 15 temmuz darbe girişiminde göstermiş olduğu kahramanlıkla Ağrı halkını sokaklara dökmüş yediden yetmişe herkesin teveccühünü kazanmıştır. Belediyeye kayyum olarak atandığı günden itibaren Ağrı halkı her türlü sıkıntısını kendisine dert etmiş bir belediye başkanlığı dönemi geçirmiştir.

Yine üzülerek ifade ediyoruz ki, Ağrı’da ki mevcut siyasi çevreler sayın valimiz Musa IŞIN’ı yıpratmak için adeta çamur at izi kalsın misali karalama kampanyaları ile bu süreçte sayın valimizin hizmet etme şefkini kırmaya çalışmışlardır. Gideceği güne kadar Ağrı’mızı kendi memleketi gibi görüp mahalle mahalle gezip çalmadığı kapı bırakmayan sayın valimize Vatanperver Gençlik Teşkilatı olarak Ağrı halkı adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Vatanperver Gençlik Teşkilatı Genel Başkan Ahmet Demirkol Genel Sekreter Yakup Bozkuş Genel Bşk Yard. İnanç Koray Yapıcı, Genel Bşk Yard. Fatih Polat,Genel Bşk Yard. Ersin Güngör Yönetim kurulu üyesi Kazım Ümit Güç,Yönetim kurulu üyesi İbrahim Gönültaş

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.