22 Ocak 2020 Çarşamba 16:47
Ağrı Vefa Spor Futsal Süper Lige Yükseldi

İlk maçta Bingöl Gençlik Sporu 4-2 mağlup eden Ağrı Vefaspor ikinci maçta Rakibi Erzurum Palandöken Sporu 9-5 mağlup ederek grubu lider tamamladı. Bu skorlarla Ağrı Vefa Spor, önümüzdeki sezon futsal süper lige katılma hakkını elde etti.

Grupta gol kralı yedi gol ile Ağrı Vefa Spor futsal oyuncusu Remzi Çağlayan oldu. Ömer Telhan, Abdullah Alpaslan, Yunus Emre Turan ve Furkan Kılıç, attıkları gollerle şampiyonlukta pay sahibi oldular.

Ağrı Vefa Spor.  şubat ayı sonunda Avrupa Şampiyonası’na gitmek için ilk 12 takım ile mücadele edecek.


 Ağrı Vefaspor futsal takım antrenörü Önder Tunay alınan bu galibiyetin önemli olduğunu söyleyerek” 2020-2021 futbol sezonunda kurulacak olan futsal süperlig vizesini Erzurum’da aldık. Şimdi hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Şubat ayı sonunda oynanacak karşılaşmalar sonrasında ilk sekiz takım arasına girmeyi hedefliyoruz. Bununla ilgili hazırlıklarımıza başladık. Şampiyonluğumuzda katkısı olan sporcularımızı gönülden kutluyorum.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Abdulhalik  Karabulut, Besyo Müdürü Prof. Dr.Gökhan Bayraktar’a, Ağrı Askf Başkanı  Erkan Kösedağ’a, Zincir Mağazaları Sahibi Turan İrtegün’e, Ağrı Spor yöneticisi Ramazan Adsay’a,  kulüp başkanımız Yusuf Kalkan ve yöneticimiz Vefa Doğruer’e ve yardımcım Mete Telhan’a teşekkür ediyorum.” dedi

Son Güncelleme: 22.01.2020 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.