06 Kasım 2017 Pazartesi 13:47
Ağrı Yeşilay Şubesi'nden ''Yeşilay İçin Sayfa Çevir'' Projesi

Yeşilay Ağrı Şubesi tarafından Ağrı Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen ''Yeşilay İçin Sayfa Çevir'' kitap okuma farkındalık çalışmasında yapılan okuma çalışmasında çok sayıda gönüllü katılarak ''Yeşilay İçin Sayfa Çevir'' projesi gerçekleştirildi. Yeşilay Ağrı Şubesi tarafından yazılan döviz ve pankartlar İle vatandaşların ilgisini çeken katılımcılar renkli karelere sahne oldu.

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan yaptığı konuşmada; Ağrı Yeşilay şubesi olarak, değerli vatandaşlarımıza kitap okumanın farkındalığını artıra bilmek için genç gönüllü arkadaşlarımızla beraber farkındalık çalışmasını bugün Ağrı ‘da hep beraber gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bütün arkadaşlarımız yarım saat boyunca kitap okuyarak tek temamız olan Bilinçli bir nesil yetiştire bilmektir. Bilinçli bir nesil yetiştirmenin tek yolu okumaktan geçtiğinin mesajı hep birlikte verdik.

Başkan Aslan; Bizler diyoruz ki; bağımlılık her türlü herkese zarar veriyor, bizler sigaraya ve maddeye bağlı değil kitaba bağımlı olan bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bizde bu nedenle tüm gönüllülerimizle birlikte haykırarak Ağrı Kitap okuyor diyoruz. Bu sebeple de tüm Ağrılı vatandaşlarımızı kitap okumaya davet ediyoruz. dedi.

Yeşilay İçin Sayfa Çevir kitap Okuma Farkındalık programı sonunda Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan ve katılımcılar ile beraber döviz ve pankarlarla Cumhuriyet Caddesinde yürüyerek program son buldu.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.