01 Aralık 2019 Pazar 18:20
Ağrı Ziraat Odası seçimleri Ömer YILDIZ Kazandı

Ağrı Ziraat Odası seçiminde liste gerginliği


Dün yapılan Ağrı Ziraat Odası seçiminde blok liste, çarşaf liste gerginliği yaşandı.

Dün Halk Eğitim Merkezinde yapılan Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı seçimine liste gerginliği damga vurdu.

Sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi, 17.00’de son buldu. Oy verme işleminin bitimi ile sandıkları açıp oy sayımı yapmak isteyen Yüksek Seçim Kurulu üyeleri ile adaylar arasında liste gerginliği yaşandı.

Adaylar, seçime hazırladıkları blok liste ile girmek istediklerini belirtirken YSK üyeleri ise seçime çarşaf liste ile girilmesi ve sayımın buna göre yapılması gerektiği hususunda uyarıda bulundu.

Murat Daşdemir, Ömer Yıldız ve Mehmet Sami Yıldırım'ın yarıştığı Ağrı Ziraat Odası Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre Ömer Yıldız kazanmasına rağmen listelerin YSK üyeleri tarafından çarşaf liste usulüne göre sayımı yapıldı.

Yapılan seçim sonucunda kullanılan oylardan resmi olmayan sonuçlara Ömer Yıldız oyların 51'ini alarak AZOB'un yeni başkanı seçildi.

Kısa bir konuşma yapan Ömer Yıldız, "Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ağrı kazandı. Biz bu yola çiftçilere hizmet etmek adına çıktık. İnşallah kimseye mahcup olmayız. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Son Güncelleme: 01.12.2019 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maşallah 3 adayımız ziriat fakülte mezunu çiftçilerin entite bilecek bilgide yazık agriya ve c>fciye zulüm yapiliyor 2019-12-05 18:05:00

Avatar
Maşallah 3 adayımız ziriat fakülte mezunu çiftçilerin entite bilecek bilgide yazık agriya ve c>fciye zulüm yapiliyor 2019-12-05 18:05:23