18 Mart 2014 Salı 16:35
Ağrı'da 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı

Ağrı’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir tören düzenlendi.

 

Anma töreni Atatürk Anıtı’na çelenklerin bırakmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören mangasının saygı atışı yapmasının ardından, şehitlik defterini imzalayan Vali Mehmet Tekinarslan, protokol üyeleri ile birlikte ellerindeki karanfilleri şehit mezarlarının üzerine bırakarak dualar okudu. Halk Eğitim Merkezi’nde devam eden kutlamalar, Ağrı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı çeşitli etkinliklerin ardından Vali Tekinarslan, şehit yakınlarına ‘Devlet Övünç’ madalyalarını verdi. ‘Çanakkale Zaferi’ ile ilgili düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Program sonrası öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Vali Tekinarslan, çok güzel bir program hazırladıkları için programda emeği geçen herkesi Çanakkale gezisi ile ödüllendireceğini söyledi.

 

Program, toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu. Programa; Vali Mehmet Tekinarslan, Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Fatma Salman ve Mehmet Kerim Yıldız, Tugay Komutanı Mehmet Büker, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavsısı Sadi Doğan, Vali Yardımcıları Ercan Ateş ve Rasim Belge, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Nuri Bilen, kurum müdürleri, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

















Son Güncelleme: 18.03.2014 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.