13 Nisan 2014 Pazar 10:58
Ağrı'da 2 Erkek Cesedi Bulundu

Doğubayazıt ilçesinde çobanlar tarafından 2 erkek cesedi bulundu.

 

Ağrı Dağı Güngören köyü mevkisinde hayvanlarını otlatan çobanlar, kayalık alanda iki ceset görmesi üzerine yetkililerden yardım istedi.

 

Bunun üzerine, İlçe Jandarma Komutanlığından bölgeye ekip sevk edildi. Araçla köye gelen jandarma, yaklaşık 5 kilometre yolu yürüyerek olayın olduğu yere ulaştı. Yapılan ilk incelemenin ardından torbalara konulan erkek cesetleri, jandarma ekipleri tarafından 5 kilometre taşındı.

 

Toplam 7 saatlik çalışmanın ardından ambulansın olduğu yere getirilen cesetler, Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 erkek cesedi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Bu arada, geçen haftada da Gürbulak sınırındaki kayalık alanda Pakistan uyruklu bir kişinin cesedinin bulunduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.04.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.