25 Mart 2017 Cumartesi 11:34
Ağrı'da 22 Mart Dünya Su Günü Etkinliği

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından "22 Mart Dünya Su Günü" dolayısıyla düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

DSİ 85. Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, DSİ 8. Bölge Müdürü Sadullah Seven, Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Şahna, DSİ 85. Şube Müdürü Yücel Hatunoğlu ve şube personelleri katıldı.

DSİ. 8 Bölge Müdürü Sadullah Seven, bölge bazında yapılan resim ve kompozisyon yarışmasında 6 öğrencinin dereceye girdiğini söyledi.

Ağrı'da resim dalında 2 öğrencinin derece yaptığını belirten Seven, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'su ve atık su' temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Daha sonra dereceye giren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Mustafa Ataş ve Selçuk Ortaokulu öğrencisi Elif Azra Bulut'a ödülleri verildi. 

agrida-22-mart-dunya-su-gunu-etkinligi.jpgagrida-22-mart-dunya-su-gunu-etkinligi-001.jpgagrida-22-mart-dunya-su-gunu-etkinligi-002.jpgagrida-22-mart-dunya-su-gunu-etkinligi-003.jpgagrida-22-mart-dunya-su-gunu-etkinligi-004.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.