23 Nisan 2020 Perşembe 15:53

Ağrı’da 5 bin balon gökyüzüne bırakıldı

Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü etkinlik organize etti.

Gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara önceden 5 bin balon ve bin bayrak dağıtıldı. Dağıtılan balonlar aynı anda gökyüzüne bırakıldı.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, şube müdürleri ve öğretmen katıldı. Etkinlikte açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu durumdan dolayı 23 Nisan’ın 100. Yılında ne yazık ki buruk geçiyoruz.

Arkadaşlarımızla böyle bir etkinlik yaptık. Çocuklarımız balkonlarından balonlar uçurdular. Dileriz ki bu virüs bir an önce son bulur ve çocuklarımızın gönüllerince sahada oldukları bayramlar kutlarız dedi.

Öte yandan Vefa destek gurubu tarafından da evdeki çocuklara oyuncaklar dağıtıldı.

Son Güncelleme: 23.04.2020 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.