25 Kasım 2016 Cuma 13:10
Ağrı'da 24 Kasım Günü Programı Gerçekleştirildi

Abide Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan program, Kültür ve Kongre Merkezi'nde sürdü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, öğretmenliğin, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu söyledi.

"İyi eğitilen bir insan, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir" diyen Dursun, "Kendini kontrol edemeyen bir öğretmen, öğrencisini hiç kontrol edemez. Kendi eksikliğini gören ve onu tamamlayan bir öğretmen, başarıya adaydır. Öğretmenlerin başarılı olmaktan başka bir seçeneği yoktur." dedi.

Program Edebiyat Öğretmeni Vildan Hatunoğlu'nun şiir okuması ve öğrencilerin tiyatro gösterisinin ardından sona erdi.

Programa, Ağrı Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Yakup Turan, İshak Hasanoğlu ve Neriman Karakoç, kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

 

agrida-24-kasim-gunu-programi-gerceklestirildi.jpgagrida-24-kasim-gunu-programi-gerceklestirildi-001.jpgagrida-24-kasim-gunu-programi-gerceklestirildi-002.jpgagrida-24-kasim-gunu-programi-gerceklestirildi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.