13 Haziran 2018 Çarşamba 17:04
Ağrı’da 25 Amatör Kulübe 117 Bin TL Yardım

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 25 Amatör Spor Kulübüne toplam 117 Bin TL nakdi yardımda bulundu. Yardımların dağıtımını ise Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtımı yapılacak olan nakdi yardımlar, amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve kulüplere destek olması amaçlanıyor.

Ağrı Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen nakdi yardım törenine; Vali yardımcısı Onur Kökçü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak, Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ ve 25 Amatör Spor Kulüp başkanları hazır bulundu. Ağrı vali yardımcısı Onur Kökçü, Ağrı Askf başkanı Erkan Kösedağ’a ve toplam 25 amatör spor kulübü yöneticilerine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen yardım çekini temsili olarak takdim etti.  Tören hatıra fotoğrafı çekilmesi ardandan sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.