08 Ağustos 2017 Salı 20:16
Ağrı'da 4 Belde Başkanı Ataması Yapıldı!

Buna göre AK Parti Ağrı İl Teşkilatı; Tahir  Belde Başkanı Bahattin Gültekin Yayladüzü Belde Başkanlığı'na Yüksel Kaya, Yücekapı Belde Başkanlığı'na Ayhan Kaya, Dedeli Belde Başkanlığına Mehmet Sıddık Munas atandı.

Belde Başkanları İlçe Başkanları ile birlikte İl Başkanlığına gelerek, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca’dan yetki belgelerini alarak, görevlerine başladılar. Ak Parti Ağrı İl Başkanlığında gerçekleşen Proğrama Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç katıldı. düzenlenen proğramda açıklama yapan İl Başkanı Kemal Atmaca,

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca; “Tüzüğümüz gereği nüfusu 5 binin altında olan beldelerimizde, belde başkanları İl Başkanı tarafından atanıyor ve 5 binin üzerinde nüfusa sahip beldelerde kongre yapılıyor. Bizim 4 beldemizin nüfusu da 5 binin altında olduğu için atama gerçekleştirdik. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan İl Başkanları toplantısına kamuoyunun bildiği gibi kongre sürecimize start verildi. Biz de Genel Merkezimizin takvimi doğrultusunda kongre çalışmalarımıza beldelerimizden başladık. Bu kapsamda da Tahir  Beldemizde Bahattin Gültekin başkanımızı, Yayladüzü Beldemizde Yüksel Kaya, Yücekapı Beldemizde Ayhan Kaya, Dedeli Beldemizde Mehmet Sıddık Munas atandı. Atmaca, Bizler 2019 yılına emin adımlarla yürüyecek güçlü bir kadro oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Amacımız Ağrı'mıza etmek. Birlik ve beraberlik içerisinde Ağrı'ya Rabbim bize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.