26 Nisan 2014 Cumartesi 11:57
Ağrı'da 5 PKK'lı Tutuklandı

Ağrı'da "terör örgütüne yardım ve yataklık etmek suretiyle üyelik, terör örgütüne eleman temin etme ve yardım yataklık" suçlarından 5 kişi tutuklandı.

 

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "22.04.2014 tarihinde teslim olan 3 PKK terör örgütü mensubunun verdiği bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 8'i, tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. 24.04.2014 günü mahkemeye çıkarılan A.D., H.D., ve A.D isimli 3 şahıs adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, A.D., A.T., M.D., B.D. ve İ.D. isimli 5 şahıs, "terör örgütüne yardım ve yataklık etmek suretiyle üyelik, terör örgütüne eleman temin etme ve yardım yataklık" suçlarından tutuklanarak Ağrı Kapalı Cezaevi'ne konulmuştur.

 

Yakalanan şahıslarla birlikte 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 134 adet Kalaşnikof fişeği, 4 adet BKC makineli tüfek fişeği, 6 adet Kalaşnikof şarjörü, 2 adet tabanca, 21 adet 9 milimetre çapında fişek, 2 adet tabanca şarjörü, 2 adet kuru sıkı tabancası, 9 adet kuru sıkı fişek, 2 adet kuru sıkı tabancaya adet şarjör, 10 adet av tüfeği, 11 adet av tüfeği fişeği ve 1 adet sözde HPG bayrağı ele geçirilmiştir" denildi.

Son Güncelleme: 26.04.2014 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.