13 Mayıs 2022 Cuma 23:35
Ağrı’da 7-13 Mayıs Trafik Haftası Faaliyetleri Düzenlendi

7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla Ağrı Valiliği koordinesinde, Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ve Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından denetimler ve bilgilendirme faaliyetleri düzenlendi.

“Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosu ile ülke genelinde eş zamanlı olarak Ağrı Merkez ve ilçelerinde idare amirlerin katılımıyla denetimler gerçekleştirilerek vatandaşlarımıza İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen kampanya hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Hafta boyunca Jandarma ve Emniyet Trafik timleri tarafından icra edilen Trafik Haftası faaliyetleri kapsamında ise trafik kontrolleri yapılarak sürücüler ve yayalar bilgilendirildi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalara, kamu binalarına, otobüs duraklarına asılan pankartlar ve görsellerle güvenli trafik için farkındalık oluşturulması amaçlandı; Doğubayazıt FM' e katılım sağlanarak radyo dinleyicileri Trafik kuralları ve yol durumu konusunda bilgilendirildi.

Anahtar Kelimeler:
Trafik HaftasıAğrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.