02 Ocak 2017 Pazartesi 18:30
Ağrı'da ağaçta mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu !

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ağaçtan inemeyen kediyi kurtarmak için araçtaki merdivenle ağaca yükseldi. İtfaiye merdiveninin ağaca yükseldiğini fark eden kedi ağaçtan inerek bölgeden uzaklaştı.

İtfaiye ekipleri, son günlerde bölgede yaşanan soğuk havadan dolayı  ağaçlara çıkan çok sayıda kediyi kurtardıklarını belirtti.

Vatandaşlardan Özgür Karip kedinin ağaçta mahsur kaldığını fark edince itfaiye ekiplerine haber verdiğini söyledi.

Kedinin yaklaşık 4 saat ağaçta mahsur kaldığını ifade eden Karip, "İtfaiyeye haber verdik. Kedi, itfaiye ekipleri kurtarmak için uğraşırken ağacın dallarına tutunarak indi.

Dışarıda hava çok soğuk. Gece hava daha da soğuyacak. Kedi ağaçta kalsaydı donabilirdi. Kedileri kurtardıkları için itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

agrida-agacta-mahsur-kalan-kedi-icin-itfaiye-ekipleri-seferber-oldu-!.jpgagrida-agacta-mahsur-kalan-kedi-icin-itfaiye-ekipleri-seferber-oldu-!-001.jpgagrida-agacta-mahsur-kalan-kedi-icin-itfaiye-ekipleri-seferber-oldu-!-002.jpgagrida-agacta-mahsur-kalan-kedi-icin-itfaiye-ekipleri-seferber-oldu-!-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.