10 Ekim 2019 Perşembe 10:37
Ağrı’da “Amatör Spor Haftası” Coşkusu Devam Ediyor

Ağrı’da “Amatör Spor Haftası

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Amatör Spor Haftası” Ağrı’da coşku ile devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla, Ağrı’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde 07-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Ağrı’da düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Badminton, Güreş, Atletizm, Kurumlar arası Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Yüzme, Judo, Halter ve Kort Tenisi olmak üzere 10 fakrlı branşta düzenlenen faaliyetlerde sporcular kıyasıya mücadele ediyor. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve antrenörler tarafından takdim ediliyor.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri 13 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek olan sportif faaliyetler ile devam edecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.