11 Mayıs 2014 Pazar 17:39
Ağrı'da Anneler Günü Etkinliği

Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

 

Cumhuriyet Caddesi’nde Anneler Günü dolayısıyla Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenledi. Etkinlikte, “Anneler Günü Hatırası” yazılı platformun önünde öğrenciler annelerine fotoğraflar çekip kutlama mesajları gönderdi.

 

Etkinliği hem annelerin Anneler Günü’nü kutlamak hem de annelere sağlıklı bebek konulu broşürler dağıttıklarını ifade eden Ağrı Halk Sağılığı Çocuk Gelişimi Uzmanı Esra İşcen, “Burada amacımız hem halkımızın Anneler Günü’nü kutlamak hem de bilinçli anne, sağlıklı bebek, güvenli annelikle ilgili broşürler dağıtarak onları bilinçlendirmektir. Bu etkinliğimizde genelde üniversite öğrencileri fotoğraf çektirip annelerine gönderiyorlar. Annelerde genellikle bebekleriyle fotoğraf çektiriyor. Özellikle erkekler daha fazla ilgi gösterdi” dedi.

 

Etkinliğin çok güzel olduğunu ifade eden üniversite öğrencisi Fecri Güngör ise, “Ben Ağrılıyım. Annemin yanındayım, ama il dışından gelen arkadaşlarımız var. Onlar burada fotoğraf çektirerek annelerine hediye olarak gönderiyorlar. Bunu düşünüp yapan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.








Son Güncelleme: 11.05.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.