02 Eylül 2021 Perşembe 10:18
Ağrı’da Asfaltlama Çalışmaları Ara Vermeden Devam Ediyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan talimatıyla başlatılan sıcak asfalt çalışmaları kentin dört bir yanında hummalı bir şekilde aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Sayan’ın “Ağrı'da asfaltlanmamış yol kalmayacak” sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları, Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla ara vermeden devam ediyor.

Konuyla ilişkin yetkililerden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Savcı Sayan’ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından kentimizin dört bir tarafına asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla ara vermeden gündüz ve gece olarak devam ediyoruz. Sayın Başkanımız Savcı Sayan’ın “Ağrı'da asfaltlanmamış yol kalmayacak” sloganıyla, başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarıyla birlikte, yol genişletme ve kaldırım çalışmalarımızı da büyük bir titizlikle yapmaktayız. Ayrıca kentimizin içinde harabe ve metruk yapıların oluşturmuş olduğu çevre kirliliğinden dolayı çalışmalarımızda sürdürmekteyiz. Metruk yapıların vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda asfaltlama çalışmalarımızla birlikte, yıkım ekiplerimiz tarafından yıkılarak ve temizlemekteyiz. Yılsonuna kadar Ağrı’da asfaltlanmamış yol kalmayacak şekilde yoğun bir çalışma ve gayreti içindeyiz” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.