09 Şubat 2017 Perşembe 12:20
Ağrı'da ASTOP Başkanlık Seçimine Doğru

ASTOP'un 11 Şubat'ta Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve 52 sivil toplum kuruluşunun katılacağı başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Alpaslan, yaptığı açıklamada, Ağrı’da sivil inisiyatife yeni bir bakış açısı getireceklerini söyledi.

ATSO'nun oluşması için gayret içerisinde olduklarını anlatan Alpaslan, "Bizim gibi Ziraat Odası, Esnaf Sanatkarlar Odası gibi Ağrı’nın yükünü taşıyan birçok sivil toplum örgütü bu yapıya dahil oldu." dedi.

ASTOP olarak amaçlarının Ağrı'ya hizmet olduğunu vurgulayan Alpaslan, şöyle konuştu:

"Ağrı'da güzel yapılan işlerde ben de üstüme düşen yükü çekmeye hazırım. Kuruluş aşamasında birçok sivil toplum örgütü şahsımı ziyaret ederek ASTOP için başkan adaylığımı açıklamamı talep ettiler. 

Ağrı için bize güvenen insanların güvenlerini boş çıkarmamak, Ağrı için çabalayan bu STK’ların yanlarında onlarla birlikte hareket etmek için, 11 Şubat tarihinde yapılacak olan platform seçimlerinde başkan adayı olarak adaylığımı açıklıyorum. Platformun demokratik bir şekilde yapacağı seçimler sonucunda kazananın Ağrı olacağını belirtirim.

agrida-astop-baskanlik-secimine-dogru.jpgagrida-astop-baskanlik-secimine-dogru-001.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.