12 Nisan 2014 Cumartesi 20:20
Ağrı'da Başarılı Olan Öğrencilere Kaligrafi Sertifikası Verildi

Ağrı Nizamiye Koleji'nde sosyal bilgiler öğretmeni Mustafa Aydın tarafından açılan kaligrafi kursunda başarılı olan öğrencilere kaligrafi sertifikası verildi.



    Öğrenciler kursta yaptıkları kaligrafi çalışmalarını okul lobisinde sergiledi. Okul Müdürü Mustafa Er öğrencilerin her alanda yetişmesi için çaba sarf ettiklerini ve öğrencilerinden bu çabaya ortak olarak çalışıp kendilerini ifade edebildikleri etkinliklere katıldıklarını belirtti. Er, öğrencilerin bu tür etkinliklere ilgi göstermelerinin bizleri mutlu ettiğini söyledi.



    Öğrenciler ise kaligrafi dersinde öğrendiklerini pratiğe dökerek yaptıkları sanatı sergiledikleri ve bir sanatı öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.





Son Güncelleme: 12.04.2014 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.