28 Kasım 2019 Perşembe 15:32
Ağrı'da Bir Ay İçerisinde 112 Anjiyo Gerçekleştirildi

Ağrı sağlıkta ilkleri yaşamaya devam ediyor

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, yeni kurulan Ağrı Devlet Hastanesi Yenidoğan Yoğum Bakım Ünitesi’nde ilk kez yenidoğan cerrahisi yapılarak mide çıkışında tıkanıklık saptanan 16 günlük bir bebeğin ameliyatının başarıyla gerçekleştiğini söyledi.

Ağrı’ya özellikle son dönemde yapılan sağlık yatırımlarıyla, vatandaşların ‘yerinde sağlık hizmeti’ almasına yönelik önemli adımlar atılıyor.

112 ANJİYO GERÇEKLEŞTİ

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirilen Anjiyo Ünitesi ve kurulumu tamamlanarak tescili alınan 3’üncü Basamak Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi, Ağrı’lı vatandaşlara büyük katkı sağlıyor. 22 Ekim’de faaliyete geçerek hizmet vermeye başlayan Anjiyo Ünitesi’nde bugüne kadar 112 anjiyo işlemi gerçekleştirildi. Bu sayede, Ağrı’lı vatandaşların başka illere sevk edilmesinin önüne geçildi.

BİR İLK DAHA

Ağrı Devlet Hastanesi bünyesinde yine geçtiğimiz günlerde kurulan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde bir ilk gerçekleştirildi. Doktor, personel ve malzemele destekleriyle daha da geliştirilen Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde ilk kez yenidoğan cerrahi işlemi yapıldı. Yoğun Bakım Ünitesinde görevli çocuk cerrahisi uzmanları, mide çıkışında tıkanıklık saptanan 16 günlük bir bebeğin ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı’daki sağlık hizmetlerine erişim için vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi konusunda önemli bir adım daha atıldığını söyledi. Milletvekili Çelebi, “İlimize sağlık yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın yerinde sağlık hizmeti almalarını sağlamak için devletimizin her türlü imkanını seferber etmeye devam ediyoruz. Hastanemizde yine bir ilk yaşandı. Başta çocuk cerrahi ve anestezi ekibi olmak üzere tüm başarılı bir operasyon gerçekleştirerek minik yavrumuzun sağlığına kavuşmasını sağlayan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Minik yavrumuza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.11.2019 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2019-11-29 01:58:39

Bu habermi yalakalıkmı yıl olmuş 2020 yeni anjiyo oluruz memleketimizde vah vah ki ne vah vah sanki 18 yıl ben iktidardayim ne yapsalar boş bu millet acı soğanı 10 liraya yediği günleri unutmadı

Misafir Avatar
KEL HASAN 2019-11-29 13:18:01 @vatandaş

Ne yapsanız da ne etseniz de göklerden gelen bir karar var. reise canımız feda, reis neylerse güzel eyler.. geberin ...

Beğenmedim! (0)
Avatar
resul yardımcı 2019-11-29 17:03:21

kaçtane öldü
onuda yazarmısınız?

Avatar
Ekrem Taşdemir 2019-11-29 00:31:53

Sayın vekilim. Ekrem Çelebi. Size bir tavsiye ve ricamdır. Ağrı devlet hastanemiz. Çok güzel. Fakat her katta sürekli temizlik işçileri olmalı. Devamlı temizlik, paspas yapmalılar. Bu güzelim Hastanemiz için büyük bir eksiklik. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Avatar
Ağrı Şehri 2019-11-29 11:18:11

Sayın Ekrem Çelebi hizmet anlamda yapmış olduğunuz gayreti taktir ediyorum. Lakin şunu söylemek isterim koskoca hastane de tek bir Noroloji doktoru var buda işimizi çok zorlaştıryor artık ranadavu da verilmiyor sabahın erken saatinde geldim kaç defa numara yok dediler tamam hoş mr ciyazı sorunu var neden mr rötgen cihazı gibi bir anda çekilmiyor aylarca bekletiliyor birde numara aldığımız yerde numaryı güvenlikçi veriyor bu nasıl iştir anlamadım bana haksızlık edildi kimliğim en üsteydi en önce gelmeme rağmen en son bana numara verildi bunları bir görün Allah aşkına