20 Mart 2021 Cumartesi 00:24
Ağrı'da Çanakkale şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu

Çanakkale şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu

İl Müftülüğünce Ağrı Merkez Camii'nde Coronavirus tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen Mevlid-i Şerif programı Kur'an-ı Kerim'in okunması ile başladı.

Tilavetin ardından program mevlit ve ilahi okumalarıyla devam etti.

Program İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı'nın şehitler için yaptığı dua sonrası kılınan öğle namazıyla son buldu.

Sona eren programın ardından Ağrı İl Müftülüğü, tarafından daha önce kentte “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu sonuçlanan resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Ağrı İl Müftülüğünce il genelinde “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmişti.

Bu kapsamda salgın tedbirleri eşliğinde İl Müftülüğünde düzenlenen ödül töreninde İl Müftü Vekili Murat Sarı ile İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

Törende ödül takdimi sonrası konuşan İl Müftü Vekili Murat Sarı, "Başkanlığımız bu tür etkinlikler düzenleyerek gençlerimizin milli ve manevi değerlerle kendilerini geliştirmelerini ve yeni beceriler kazanmalarını hedeflemekte ve teşvik etmektedir. Yine bu tür etkinlikler, salgın dolayısıyla uzun süredir okul, arkadaş ve sosyal çevreden uzak şekilde evlerinde zaman geçirmek zorunda kalan gençlerimize katkı sağlayacak aktivitelerdir. Bu gibi yürüttüğümüz yarışma ve etkinliklere katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor ve tüm gençlerimizin bu tür fırsatlardan istifade ederek kendilerini yetiştirmelerini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.03.2021 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.