05 Şubat 2024 Pazartesi 16:13
Ağrı’da dolandırıcılık suçlarına karşı jandarma bilgilendirme yaptı

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Eleşkirt ilçesinde dolandırıcılık suçlarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin, ilçede halkın yoğun olarak bulunduğu market, kahvehane, cami gibi yerlere, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ’Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin’ ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) ’Vatandaşın Yanında, Yakınında, Yardımında’ broşürleri astığı belirtildi. Ayrıca, cadde ve sokaklarda vatandaşlara el broşürleri dağıtılarak, dolandırıcılık suçlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunulduğu kaydedildi.

Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı olarak, dolandırıcılık suçlarına karşı farkındalığı artırmak, suçların önlenmesi, vatandaşların maddi zarara uğramasının önüne geçebilmek adına bilgilendirme faaliyetlerine kararlılıkla devam edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 05.02.2024 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.