22 Nisan 2014 Salı 10:09
AĞRI'DA DR. ÜLFET GÖRGÜLÜ İLE KUTLU DOĞUM SEVİNCİ

Ağrı İl Müftülüğü Halk Eğitim Merkezi Salonunda  hazırlanan Kutlu Doğum Programına bayanlar akın etti.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Fevzi Paşa Camii İmam Hatibi Hasan KILIÇ’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. İl Müftüsü  Sayın İbrahim GEMİCİ’nin açış konuşmasından  sonra İl Müftülüğü Musiki Korosundan İlahi ve ezgiler dinletildi.

 

Programa konuşmacı olarak katılan Din İşleri Yüksek Kurul Uzmanı Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ; Konuşmasında, samimiyetin ne olduğu ve  kimlere karşı samimi olmamız gerektiğinden bahsetti. Günümüzde kaybettiğimiz samimiyeti ancak Hz. Peygamberi örnek alarak kazanabileceğimizi ifade etti.  Hz. Peygamberin hayatından ve yaşadığımız toplumsal hayattan örnekler verdi. Modernizmin dini ve sosyal hayatımıza etkilerinden de bahseden Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ çok değerli tavsiyeleri ve birbirinden güzel duaları ile konuşmasını tamamladı.

 

Dr.Ülfet GÖRGÜLÜ’nün  konuşmasından sonra yaz Kuran Kursu Öğrencilerimizden Duygu ATABEY Peygamber Efendimiz ile ilgili bir şiir okudu. Kuran Kurslarında okunan hatimlerin duası Şinasi Ünsal Kız Kursu Öğreticilerinden Saime Solhan tarafından yapıldı.

 

Program Dr.Ülfet GÖRGÜLÜ Hanımefendiye buket ve hediye takdimiyle son buldu.











Son Güncelleme: 22.04.2014 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.