22 Kasım 2019 Cuma 11:31
Ağrı’da Emekli Öğretmen Cafer Erdoğan'a vefa ziyareti

Ağrı’da emekli öğretmene vefa ziyareti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında emekli öğretmen Cafer Erdoğan’ı  evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Bilgiç ve öğretmenlerle  birlikte emekli öğretmen Cafer Erdoğan’ı evinde ziyaret etti. Erdoğan’a çeşitli hediyeler takdim eden Tekin, Erdoğan’ın öğretmenler gününü kutladı.

Erdoğan’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tekin, Erdoğan’ın öğretmenlik anılarını dinledi. Erdoğan ile bir süre sohbet eden Tekin, emekli olan ve görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaretten dolayı Tekin’e, Bilgiç’e ve öğretmenlere teşekkür eden Erdoğan, tüm meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.