14 Aralık 2023 Perşembe 12:14
Ağrı’da engelli öğrencilerden Milli Eğitim Müdürü Kökrek’e ziyaret

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, engelli öğrencileri ve ailelerini makamında ağırladı. Engelli öğrencilerin eğitim hayatları, hobileri ve gelecek planları hakkında sohbet eden Kökrek, onların istek ve taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Kökrek, engelli öğrencilerin eğitimlerine devam etmeleri için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, “Engelli öğrencilerimiz bizim gözbebeğimiz. Onların hayata hazırlanmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çabalıyoruz. Sizler de çocuklarınızın eğitimine destek olun” dedi.

Engelli öğrenciler ile birlikte gelen aileleriyle de görüşen Kökrek, onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Ailelere engelli çocuklarının eğitimine önem vermeleri gerektiğini hatırlatan Kökrek, engelli öğrencilerin istek ve taleplerini tek tek not aldı.

Kökrek, ziyaretin sonunda engelli öğrencilere ikramlarda bulunarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler ve aileleri, Kökrek’e gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.12.2023 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.