26 Aralık 2016 Pazartesi 12:10
Ağrı'da Etkisini Sürdüren Kar Yağışı Ulaşımı Engelliyor

Ağrı-İran karayolunda bulunan İpek ve Ağrı-Erzurum karayolundaki Saç Dağı ile Doğubayazıt-Çaldıran karayolundaki Tendürek geçitlerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda ise geçişlerin yavaşlaması nedeniyle 8 kilometrelik tır kuyruğu oluştu.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken çok sayıda tır, dinlenme tesislerinde bekliyor. Birçok tır sürücüsünün ısınmak için ateş yaktığı bölgede, karayolları ekipleri de tuzlama ve kar küreme çalışması yürüttü.

Tır sürücüsü Halil Halili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 gündür kar yağışı nedeniyle yolda kaldığını belirterek, bulundukları yerde restoran olmadığı için yiyecek bulmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

 

agrida-etkisini-surduren-kar-yagisi-ulasimi-engelliyo.jpgagrida-etkisini-surduren-kar-yagisi-ulasimi-engelliyo-001.jpgagrida-etkisini-surduren-kar-yagisi-ulasimi-engelliyo-002.jpgagrida-etkisini-surduren-kar-yagisi-ulasimi-engelliyo-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.