29 Haziran 2021 Salı 20:37
Ağrı’da eTwinning Ödül Töreni Düzenlendi!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Bilgiç, eTwinning Projesi İl Koordinatörü Sevgi Avcı, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, eTwinning projelerinde başarılı  çalışmalarından dolayı okul yönetici ve öğretmenlerini tebrik ederek teşekkür etti.

eTwinning kapsamında okullarda çok önemli projelerin yürütüldüğünü belirten İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, “İlimizden 3 Avrupa Kalite Etiketi ve 3 Avrupa Kalite Okul Levhası, 11 Ulusal Kalite Etiketi ve 5 Ulusal Kalite Okul Levhası ile 1 eTwinning Scholl Sertifikası alındı”dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, konuşmasının ardından eTwinning Scholl Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belge ve ödüllerini verdi.

Son Güncelleme: 29.06.2021 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.