12 Şubat 2020 Çarşamba 22:28
Ağrı'da Güvenlik Sebebiyle Trafiğe Kapatılan Yollar Yeniden Açıldı

Geçtiğimiz yıllarda güvenlik nedeniyle tek taraflı olarak trafiğe kapatılan Hani Baba Caddesi üzerindeki yol yeniden trafiğe açıldı.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kudret Özçelik ile Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla Hanibaba caddesi yeniden araç trafiğine açıldı. Caddeyi kullanan vatandaşların yoğun talepleri üzerine durum değerlendirilerek alınarak yol yeniden hizmete açıldı.

Ağrı'nın huzur kenti olduğunu vurgulayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürümüz ile birlikte vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz.

Bu doğrultuda Hani Baba Caddemiz üzerinde tek şeritli olarak trafiğe kapalı olan yolumuzu uzun yıllar sonra trafiğe açarak güvenlik nedeniyle kapatılan bölgelerin artık gönül rahatlığıyla halkın hizmetine sunulabileceğini gördük. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Ağrı Valiliği yaptığı açıklamada Ağrı Merkez Hanibaba Caddesi yolu ile Eleşkirt , Tutak ve Diyadin ilçelerinde de kapalı olan yolları trafiğe açıldığını açıkladı.

Ağrı Valiliğinden konuya dair yapılan açıklamada, "İlimizde genel güvenlik değerlendirmesi yapılarak Ağrı merkezde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Hani Baba Bulvarının iki yönlü olarak trafiğe açılması,

Diyadin ilçesi Hükümet Konağı önünden başlayarak, Diyadin ilçe Öğretmenevi önüne kadar olan Kaymakam Özgür Azer Kurak Caddesi üzerinde trafiğe kapalı olan yolun açılması,

Eleşkirt ilçesinde Lozan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi İlçe Emniyet Amirliğinin önündeki yolun trafiğe açılması,

Tutak ilçesinde 306. Sokağın ( Sanat Sokağı ) Cumhuriyet Caddesi istikametinden 305. Sokak istikametine giden yol, 305. Sokak ile Kazımkarabekir Caddesi arasında bulunan yol ve adliye lojmanı ile kaymakamlık konutu arasında kalan 304. Sokağın Trafiğe açılması, uygun olacağı değerlendirilmiş ve 13 Şubat 2020 komisyon kararı ile söz konusu caddelerin araç trafiğe açılması Ağrı Valiliğimizce uygun görülmüştür" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 12.02.2020 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.