01 Nisan 2021 Perşembe 23:59
Ağrı’da Haber 10 Yaşında

Ağrı’da Haber 10 Yaşında

01.04.2011 yılında yayın hayatına başlayan ve ilimizin internet medyacılığı alanında Ağrı’da en fazla takip edilen haber siteleri arasına girmeyi başaran agridahaber.com adlı haber sitemiz bugün 10. yılını kutluyor.

Yayın hayatına başladığımız günden bu yana ilimizin menfaatleri doğrultusunda siz değerli takipçilerimizin destek ve olumlu yada olumsuz öneri ve eleştirileri ile hep kendimizi bir adım daha ileri taşımayı hedefleyerek habercilik anlayışını sürdürmeye gayret ettik.

Ağrı’da İnternet ve Medya Yayıncılığı bünyesinde faaliyetini sürdüren agridahaber.com haber sitemiz Ağrı ile ilgili gelişmeleri, son dakika haberleri ve paylaşımları anında siz değerli okuyucularımızla buluşturmaya devam edecek.

İlimiz için çıktığımız bu yolda hiç kimseden bir menfaat beklemeden, direk okuyucu merkezli bir internet haber sitesi olmayı kuruluşumuzdan 10. yılımıza kadar her zaman kendimize görev edindik.

İşini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren, genç ve dinamik ekibimizle yayın çizgimizi gücümüzün yettiği kadar doğrudan, adaletten, halktan ve Hak’tan ayırmadık.

Güzel şehrimiz Ağrı’mızın menfaatlerini her zaman ön planda tutmaya gayret eden bir anlayışla yolumuza inşaallah siz değerli takipçilerimiz desteği ve duasıyla devam edeceğiz.

Yayın hayatımızı 10. yılına taşımada bizlere bu gururu yaşatan ve her zaman desteklerini esirgemeyen tüm okuyucularımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ağrı'da Haber sizin sesiniz , sizin gücünüz. ...

Son Güncelleme: 02.04.2021 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin Çınar 2021-04-02 00:37:41

Allah sizlerin yardımcısı olsun.
Sizler bizlere daima ışık oldunuz. Bizleri sürekli iç ve dış haberlerle gündemi takip etmemize yardıcı oldunuz.
Başarılar Ağrı da haber. Nice yıllara .
Ağrıya ve ağrı halkına can suyu olmaya devam edin.

Avatar
yılmaz 2021-04-02 10:33:55

Ağrıda gazetecilk çok zor bir görev hemde çook

Avatar
Cuma 2021-04-02 22:56:18

Allah yardımcınız olsun
Sizi muvaffak etsin