10 Mart 2022 Perşembe 17:23
Ağrı’da hasar gören yolların bakım ve onarımı yapılıyor

Ağrı’da çetin geçen kış şartlarının ardından bozulan yollar Ağrı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mesai mefhumu gözetmeksizin onarılıyor.

Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin dört bir yanında asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Ağrı Belediyesi asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kar, yağmur ve ağır tonajlı araçlar tarafından zedelenen alanların tamiratlarını aralıksız sürdüren ekipler, oluşan çukurların doldurulması ile araç sürücülerinin zor anlar yaşamasının da önüne geçiyor.

Son Güncelleme: 10.03.2022 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
can 2022-03-11 23:58:51

Kaldırımların da hali perişan. birçoğu yerinden çıkmış ve yürümeyi bile engelliyorlar. Şehrimiz daha güzel daha düzenli bir yapıyı hakediyor. Bunun için özellikel yollar kaldırımlar ve temizlik konusunda daha özenli olunmalı