16 Şubat 2017 Perşembe 10:41
Ağrı'da 'Her Ay Bir Konu, Bir Konuk konferansında Konuk Ramazan Kayan

Ağrı’da ‘Her Ay Bir Konu, Bir Konuk’ konferansı

Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kimlik İnşaası ve Kardeşlik Çağrısı konulu konferansta konuşan Ramazan Kayan, Güldeste Dayanışma Derneği Başkanı ve 3 kitap yazarı doğuştan bedensel engelli Gülseren Gümüş’ün hayatını anlattı. Mavi Marmara gemisinde olduğunu dile getiren Kayan, Mavi Marmara gemisinde yaşananları anlatırken duygulu anlar yaşandı. Kayan, verdiği konferansın ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi.


Kayan’ın, Doğubayazıt ve Hamur ilçeleri ile il merkezindeki liselerde ‘Kimlik İnşaası ve Kardeşlik Çağrısı’ konulu konferanslar vereceği belirtildi.

 

agri’da-‘her-ay-bir-konu,-bir-konuk-konferansinda-konuk-ramazan-kayan.jpgagri’da-‘her-ay-bir-konu,-bir-konuk-konferansinda-konuk-ramazan-kayan-001.jpgagri’da-‘her-ay-bir-konu,-bir-konuk-konferansinda-konuk-ramazan-kayan-002.jpgagri’da-‘her-ay-bir-konu,-bir-konuk-konferansinda-konuk-ramazan-kayan-003.jpgagri’da-‘her-ay-bir-konu,-bir-konuk-konferansinda-konuk-ramazan-kayan-004.jpgagri’da-‘her-ay-bir-konu,-bir-konuk-konferansinda-konuk-ramazan-kayan-005.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.