08 Mart 2017 Çarşamba 12:45
Ağrı'da 'Her Ay Bir Konu, Bir Konuk' programı düzenlendi

Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Erkan Kösadağ, şube müdürü Fırat Kaya, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 ‘Düşünce Mirasımız’ konulu konferansta konuşan yazar Metin Önal Mengüşoğlu, öğrencilere İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve eserlerini anlattı. Konferans sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut tarafından yazar Metin Önal Mengüşoğlu’na Ağrı Dağı tablosu hediye edildi.

-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi.jpg-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi-001.jpg-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi-002.jpg-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi-003.jpg-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi-004.jpg-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi-005.jpg-agri’da-her-ay-bir-konu,-bir-konuk-programi-duzenlendi-006.jpg


 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.