01 Mart 2014 Cumartesi 17:33
Ağrı'da 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Olsun' Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı ile İHH İnsani Yardım Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Olsun" Projesi'nin tanıtımı Ağrı'da yapıldı.

 

Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, İHH İnsani Yardım Vakfı Yetimhaneler Koordinatörü Reşat Başer ve okul müdürleri katıldı. Başer, burada yaptığı konuşmada, insanlara yardım ederken, karşı tarafın dili dini ve ırkının önemli olmadığı bir anlayışla yeryüzüne yardım yaymaya çalıştıklarını belirterek, yaptıkları çalışmaların ciddi manada verim verdiğini vurguladı.

 

140 ülkede, eğitim, gıda, barınma, sağlık, cami, su kuyusu ve okul çalışmalarının devam ettiğini anlatan Başer, "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Olsun Projesi ile 40 bin kadar yetimi sponsorluk çalışmalarıyla hayata hazırlamak için, okullarımıza, sınıflarımıza kutular gönderiyoruz. Çocuklarımıza küçük hediyelerin de bulunduğu kutularda, baktığı yetime dair bilgisi, yaptıkları çalışmalara dair kardeşlik beratı ve çam saksısı var.

 

Bu projenin özünde aslında çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, çocuklarımızı yardımlaşma paylaşma duygusunu ayağa kaldırmaya çalışmak" şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 01.03.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.