29 Mart 2014 Cumartesi 16:43
Ağrı'da İşitme Engellilere Bilgisayar Sertifikaları Dağıtıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından işitme engellilere yönelik 160 saatlik bilgisayar operatörlük kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde açılan işitme engellilere yönelik 160 saatlik bilgisayar operatörlük kursu tamamlandı. Kursun tamamlanmasının ardından belge almaya hak kazanan 23 kişiye sertifikaları düzenlenen törenle kursiyerlere verildi. Sertifika dağıtım törenine İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Neriman Karakoç, Özlem Çeçen, Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde ile kursiyerler ve aileleri katıldı. İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Neriman Karakoç ve Özlem Çeçen’in konuşmalarının ardından sertifikalar sahiplerine dağıtıldı. İşitme engellilerine yönelik 160 saatlik bilgisayar operatörlüğü sertifika dağıtım töreni çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.







Son Güncelleme: 29.03.2014 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.