05 Mart 2022 Cumartesi 18:35
Ağrı’da kadınlar gününe özel konser

Ağrı Belediyesi, hayatın her alanında var olma mücadelesiyle emek veren kadınları, 8 Mart’ta da unutmuyor. Söyleşiden, konsere gibi bir çok etkinliklerle kadınların bu özel ve anlamlı gününde yanında olacak.

6 Mart Pazar günü Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Konferans salonunda ses sanatçısı Helin Güneş’in sahne alacağı konser ile kadınlar eğlenceli vakit geçirerek doyasıya eğlenecek.

Kadınların onurlu ve adaletli muamele gördüğü bir dünya temennisiyle açıklamasında bulunan Başkan Sayan, ‘Kadınların onurlu ve adaletli muamele gördüğü bir dünya temennisiyle 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun. Canlarını siper eden şehitlerimizin annelerinin ellerinden öpüyorum. Kadınlarımız için özel ve anlamlı olan bugünde de her zaman olduğu gibi yanlarında olacağız. Konser, söyleyişi gibi çeşitli etkinliklerle keyifli zaman geçireceğiz. Kadın olmazsa biz olmayız, biz olmazsak kadın olmaz. Kadınlar başımızın tacıdır.’ dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, etkinliklerle katılan kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler verecek.

Son Güncelleme: 05.03.2022 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.