24 Aralık 2018 Pazartesi 13:34
Ağrıda kar yağışı etkisini göstermeye başladı

Ağrı’da sabah saatlerinden bu yana giderek etkisini artıran kar yağışı kısa sürede kenti beyaza bürüyerek kartpostallık görüntüler oluşturdu

İl genelinde günlerdir etkili olan soğuk hava sabahın erken saatlerinde yerini kara bıraktı. Kar yağışı kısa sürede cadde ve sokakları beyaza bürüdü.

Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlarda yürümekte zorlandı. Park halinde olan araçların üzeri karla kaplanırken camlarda buz tuttu. Öte yandan, kar yağışı ağaçlarda kartpostallık görüntülerde ortaya çıkardı.Kış lastiğini henüz takmayan bir sürücü kara hazırlıksız yakalandığını söyledi.

Vatandaşlardan Suat Turan, son 2 yıldır Ağrı’da havaların oldukça iyi olduğunu dile getirerek, “Bu sen havalar çok güzel gidiyor. Kar bu yıl geç yağdı. Havalardan memnunuz” dedi.

Karın bu yıl geç yağdığını ifade eden Mustafa Arman, kömür ve doğalgazda tasarruf sağlandığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.