15 Şubat 2019 Cuma 15:46
Ağrı'da Kar Yağışından 16 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Doğu Anadolu bölgesinde tesirli olan kar yağışı sebebi ile Ağrı'da 16 köy yolu ulaşıma kapandı.

Ağrı'da soğuk hava gece saatlerde konumunu kar yağışına bıraktı. 

Sabah saatlerine kadar etkisini devam ettiren yağış sebebi ile hızlıcacadde ve sokaklar karla kaplandı.

Ağrı belediyesi karla mücadele ekipleri, yağış ertesi şehirdeki ana caddeler, sokak ve kaldırımlarda temizleme çalışması başlattı.İl özel İdaresinden gerçekleştirilen izahta ise, tesirli olan kar yağışı sebebi ile 16 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Karla mücadele ekiplerinin kapalı yolları açmak için çalışmalara başladığı aktarılan izahta, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı da ekiplerin hazırlıklı olduğu belirtildi.

Karayolları 123. Şube Şefliğinden gerçekleştirilen izahta da, şefliğin mesuliyetbünyesindeki yolların açık olduğu, ekiplerin çalışmalarını kesintisizsürdürdüğü kaydedildi.

Kar yağışı yurttaş ve sürücülere zor vakitler yaşattı

Erken saatlerde iş yerlerine gitmeye gayret gösteren vatandaşlar araçlarının üstünde toplanan karı fırçalarla temizledi.

Yaşamı da negatif etkileyen yağış, çevre yolu ve şehir merkezindeki caddelerde sürücülere zor vakitler yaşattı. 

Sürücüler, trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlarda yağıştannegatif etkilendi.

Geçen seneye göre bu yıl Ağrı'da havaların daha soğuk olduğu anlatan Kerem Adıgüzel, sık kar yağışının ulaşımda aksamalara kapı araladığını dile getirdi.

Adıgüzel, "Olumsuz hava koşulları bilhassa sosyal yaşamı negatifetkiliyor. Geçen yıla oranlar kara daha çok yağdı. Ama kişiler hayatından hoşnut. Sonuç bakımından bu vaziyete alışkınız.Zorlanıyoruz fakat kar ne yazık ki üşüyen insanlar için romantik yağmıyor." dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2019 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.