02 Ocak 2019 Çarşamba 10:52
Ağrı’da “Korkmuyorum Yalnız Değilim” Projesi

Ağrı’da “Korkmuyorum Yalnız Değilim” Projesi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Korkmuyorum Yalnız Değilim” projesi kapsamında çalışmalara başladı.

Konu hakkında bilgi veren Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, “Müdürlüğümüzce yürütmekte olduğumuz “Korkmuyorum Yalnız Değilim” projesi kapsamında müfredat önerisinde bulunmak amacıyla oluşturulan komisyon üyeleri, çalışmalara başlamıştır. Yapılan bu çalışmalar neticesinde bakanlığımıza sunmayı planladığımız “Çocuklara Temel Can Güvenliği” adı altında 16 saatlik ders planı oluşturulacaktır.

Bu amaçla komisyon üyelerinin katılımıyla ön çalışmalarımızdan ilkini Ozanlar İlkokulu’nda gerçekleştirdik. İlerleyen süreçte müfredata son şeklini verip gerekli işlemler yapıldıktan sonra ilimiz merkez ilçede ikinci dönem itibari ile pilot çalışmalara başlanacaktır.

Öğrencilerimizin en temelden başlayarak güvenlik kurallarını benimsemelerini, bağımsız bir şekilde yaşam alanlarında sorumluluklarını yerine getirmelerini, kendilerinin ve başkalarının güvenliği ile ilgili yapılması gerekenleri öğrenmeleri amacıyla yapmış olduğumuz bu çalışma ilimiz ve ülkemiz adına bizlerde büyük heyecan oluşturmuştur. Umarım çalışmalarımızın neticesinde hedeflediğimiz kazanımlarımıza ulaşarak geleceğimiz olan çocuklarımız için önemli bir katkıda bulunuruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.