30 Kasım 2018 Cuma 18:08
Ağrı'da Köy Okulları Yardım Projesi Destekçisi Cem Adrian’a Kutlama

Sosyal sorumluluk projesi olan Köy Okulları Yardım projesinde, Cem Adrian desteği unutulmadı. Ağrı’da Cem Adrian anıldı.

Ağrı’da açılan kütüphanede, Cem Adrian’ın doğum günü kutlandı…

2 Yıldır Projeye Destek Veriyor

Cem Adrian, 2 yıldır destek verdiği Köy Okulları Yardım projesi ile hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin sevgisini kazandı. Ağrı’da bir köy okulunda hem projenin kurucusu hem de yöneticisi tarafından kütüphane açıldı. Kütüphanenin açılışında ise yardımlarını esirgemeyen Cem Adrian unutulmadı.

İlköğretim okulunda kütüphane kuruldu. Ağrı’nın Kent Merkezinde olan okulda kütüphane oluşturuldu. Aşağı Küpkıran İlköğretim Okulu’nda açılış kütüphane açılışı gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu açılışta Milli Eğitim Müdür Mehmet Faruk Tekin de bulunuyordu. Açılış sırasında hem konuşma yaptı hem de bir süre kütüphaneyi inceledi.

Milli Eğitim Müdür Mehmet Faruk Tekin;

‘Kütüphane faaliyete geçirenlere teşekkür ediyoruz.’

Evet, yapılan çalışmalar ile Ağrı’da kütüphane açıldı. Bunun üzerine yapılan açılışta, emekleri geçen ve Köy Okulları Yardım Projesi kapsamında destek veren herkese teşekkür edildi. Kütüphanenin incelemeleri yapıldı ve çocukların en iyi şeklide yararlanması için gereken koşulların oluşturulmasına dikkat edileceği söylendi.

Doğum Günü Kutlaması

Desteklerini esirgemeyen Cem Adrian için kütüphane açılışında bir doğum günü düzenlendi. Cem Adrian’ın doğum günü kutlandı ve pasta kesildi. Çocukların sevgisini kazanmış olan sanatçı, yaptığı destekler ile açılışta unutulmadı.

Doğum günü kutlaması gerçekleşen Cem Adrian için fotoğraflar çekildi. Fotoğrafı ile oluşturulan kutlama masası önünde çocuklar fotoğraf çekildi. Yapılan pastanın kesilmesi ile Cem Adrian’ın hem doğum günü kutlanmış hem de yardımları için teşekkür edilmiş oldu.

Milli Eğitim Müdürü’nün teşekkür ettiği ve sonrasında kütüphane içinde incelediği açılışta çocuklar ve öğretmenler de yer aldı. Konuşmaların yapılmasının ardından çocuklar için kütüphanenin çok daha faydalı olması için güncel kitapların geleceği yönünde de açıklamalara yer verildi. Çocukların faydalanacağı ve istediği zaman kullanabileceği kütüphane sayesinde, çocuklar okulda rahat ve verimli zaman geçirebilecek. Ağrı Köy Okulları Yardım Projesi kapsamında yapılan kütüphaneden çocukları dilediği şekilde fayda sağlayabilecek.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.