10 Haziran 2014 Salı 10:13
Ağrı'da Lice Gerginliği

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili Ağrı’da yüzü maskeli eylemciler, polise molotof ve havai fişek atarak Murat Köprüsü’nü trafiğe kapattı.


Yüzüncüyıl Mahallesi'ndeki saat 22:00 sularında yüzü maskeli grup, Murat Köprüsü’nü trafiğe kapattı. İhbarı alan ve olay yerine gelen polise grup molotof, havai fişek attı. Polis, dağılmaları konusunda uyardığı grubunun uyarılara aldırış etmemesi üzerine havaya ateş ederek dağıtmak istedi. Grup daha sonra barikat kurarak polislerin gelişini engelledi. Molotofun isabet ettiği polis aracı dumanlar arasında kaldı. Polisin gaz fişeği ve tazyikli su ile dağıtmaya çalıştığı grup, ara sokaklara kaçtı. Olaylar nedeni ile Ağrı-Van karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı.





Son Güncelleme: 10.06.2014 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.