13 Aralık 2019 Cuma 10:37
Ağrı'da Meslek Tanıtım Günü etkinliği gerçekleştirdik

Ağrı'da Meslek Tanıtım Günü etkinliği

İŞKUR İl Müdürü Gıyas Güven açılış konuşmasında İŞKUR hizmetlerinden kısa bilgi vererek İŞKUR'un iş arayana, işverene ve öğrenciye hizmet verdiğini, meslek seçme aşamasında olan gençlere yardımcı olmak, yol göstermek amacıyla meslek tanıtım günleri düzenlediklerini belirtti.

Güven, insan hayatının en önemli kararlarından birisinin meslek yada iş seçimi olduğunu, mesleğinde kariyer yapmış, mesleğin ustaları tarafından meslekler hakkında gençlere bilgi verileceğini, meslek tanıtım etkinliğinin kariyer planlaması yapacak olan gençlere faydalı olmasını ümit ettiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlikte Tarım Orman İl Müdürü Veteriner Hekim Kenan Engin, "Veteriner Hekim" mesleğini tanıtarak kariyer ve iş fırsatları konusunda görüşlerini aktardı. Engin, bölgenin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını söyleyerek gençlere çiftçilik ve hayvancılığa sahip çıkarak bu sektörü daha ileri ve modern hale getirmek için bir çaba içerisinde olmaları gerektiğini kaydetti.

Meslek tanıtım gününe il müdürlerinin yanı sıra İŞKUR Şube Müdürü Hanife Beyaz, İş ve Meslek Danışmanları, Milli Eğitim şube müdürleri ve Okul Müdürü Celal Ayyıldız katıldı.

Son Güncelleme: 14.12.2019 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.