29 Mart 2019 Cuma 22:01
Ağrı’da "Nebi’nin Ayak İzleri" Programı

Ağrı’da "Nebi’nin Ayak İzleri" Programı
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen ve Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Projesi kapsamında "Nebinin Ayak İzleri" temalı konferansına katıldı.


İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile başladı. 


İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin hayatında yaşadığı önemli konuları anlattı.
Burada Peygamber Efendimizin güzel ahlakı üzerine konuşma yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun gençlere nasihatlerde bulundu.


Program sonunda Gençlik ve Spor İl Müdür V.Cihan Demir ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na teşekkür ederek hediye takdim etti.


Düzenlenen programa; İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Gençlik ve Spor İl Müdür V.Cihan Demir yurt öğrencileri ve aileler katıldı.

Son Güncelleme: 29.03.2019 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.