17 Kasım 2019 Pazar 16:48
Ağrı’da Öğrenciler Ara Tatili 28 Farklı Etkinlikle Geçirecek 

Ağrı’da öğrenciler ara tatili etkinliklerle geçirecek 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 18-22 Kasım ara tatil etkinlikler kapsamında, öğrenciler sporla, sanatla, doğayla, kültürle bir hafta geçirecek.   

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili olan 18-22 Kasım tarihleri arasında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler yapılacak.

Baleyle tanışıyorum, taş ve ahşap boyama atölyesi, speaking club, sanal müzede devri-i alem, Quilling atölyesi, resim atölyesi, kültür günlükleri, üreten eller dönüştürüyor, geleneksel oyunlar atölyesi, akıl ve zeka oyunları atölyesi, hızlı okuma teknikleri, animasyon film gösterimi, Erol Parlak Güzel Sanalar Lisesi müzik ekibi konseri, masa tenisi turnuvası, dart turnuvası, bocce turnuvası, üniversitemi geziyorum, trekking etkinliği, huzur evi gezisi, sevgi evi ziyaret, çevre temizliği, bana bir masal anlat, TRT Park at çiftliği gezisi, kitap okuma etkinliği, kodla okul öncesi, kodla ilkokul, kodla ortaokul ve kodla lise olmak üzere toplam 28 etkinlik yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.